Banner
Röksmak från trä på ett modernt och hälsosammare sätt
2011-09-15 Du har säkert någon gång undrat över vad som menas med rökarom, särskilt när du ser det på någon av dina favoritprodukter i charkdisken. Kött och Charkföretagen reder här ut begreppen.
Läs mer »
Kalla Fakta i TV4 den 17 juni 2015
2011-09-15 Kalla Fakta i TV4 den 17 juni handlade om djurskyddet i Sverige. Läs mer om Kött och Charkföretagens syn på detta här.
Läs mer »
Kött och Charkföretagens årskonferens 2018
2011-09-15 Den 30 maj är det dags för hela branschen att samlas till årskonferens. Vi kommer att vara i den nyrenoverade Slaktkyrkan på Slakthusområdet i Johanneshov i Stockholm. Slaktkyrkan är det gamla tarmrenseriet på Slakthusområdet och vi är glada att nu kunna samlas till årskonferens just i denna miljön.

Vi inleder med årsstämma i föreningen Kött och Charkföretagen vid klockan 11:00. Ta chansen och påverka din branschorganisation genom att representera ditt företag. Efter lunch startar konferensen som varar fram till klockan 17:00. Efter lite avslappnat mingel kommer vi sen att samlas vi till den traditionsenliga middagen, också den i Slaktkyrkan. I år kommer vi att bjuda på kött från jordens alla hörn och utlovar en magnifik smakupplevelse. Vi kommer inom kort att lägga ut ett mer detaljerat program för konferensen här, men vill ni anmäla er redan nu går det bra.

Varmt välkomna!

Magnus Därth
VD, Kött och Charkföretagen

Läs mer »