Banner
Kött och Charkföretagens konferens den 20 maj 2015

Att leverera det som konsumenterna vill ha och på rätt marknad är avgörande för varje lyckosamt företag och Kött och Charkföretagen hoppas att du kommer inspireras och ta med dig mycket nyttig kunskap från vår konferens den 20 maj 2015. Under konferensen kommer bland annat Pinar Hosafci, expert på färdigförpackade livsmedel hos Euromonitor International, Hans Holmstedt, Inköpsdirektör hos Axfood AB, och Harald Svensson, Chefsekonom på Jordbruksverket, att medverka.

Kött och Charkföretagens (KCF) konferens riktar sig till medlemsföretag och till anställda i butik som jobbar med kött och chark.

Anmälan till Kött och Charkföretagens konferens den 20 maj 2015 är bindande. Anmälan kan antingen göras via detta formulär eller genom direktkontakt med KCF via en epost till magnus.darth@kcf.se senast den 1 maj 2015.

Om ni är intresserade av att övernatta i Stockholm kan ni kontakta följande hotell. Inga rum är förbokade.

Hotel Wellington, Storgatan 6, telefonnummer 08 - 667 09 10

Mornington Hotel, Nybrogatan 53, telefonnummer 08-507 330 00


Konferenskostnad (inklusive lunch): 1 350 kr exkl. moms

Kostnad för middag: 950 kr exkl. moms

 

Konferens (inklusive lunch)


Middag (endast för medlemmar)


* Mandatory information